Realityster op zoek naar liefde

Realityster op zoek naar liefde 

26 juli 2023 - 16:00

Nadat Lynn zichzelf als gestoord, het zijn haar eigen woorden, heeft neergezet in Ex on the Beach vindt ze het tijd worden voor echte liefde. Als realityster stromen de dickpics en dateverzoeken natuurlijk binnen in de DM. Maar of de ware daarbij zit? Daarom duikt ze in de PowNed-webserie Slaapkamer Dates de slaapkamer van Tony in om de ware liefde te vinden.

Tony herkent de realityster gelijk, maar of hij haar eerdere tv-avontuur zo leuk vindt is natuurlijk maar de vraag: “Volgens mij ben je wel al iets bekender toch?” Hij heeft haar, in het niet zo chique programma, gezien. Het heeft blijkbaar weinig indruk op hem gemaakt want hij kon het zich niet helemaal meer herinneren. Misschien maar beter ook.

Gelukkig voor Lynn heeft Tony ook een beetje een gekke kant. Hij heeft in een dronkenbui een tatoeage op zijn bil laten zien. En die laat hij gretig aan haar zien. Maar hoe graag wilde Lynn zijn bil op de eerste date zien? Aan de gezichtsuitdrukking van Lynn kun je in ieder geval weinig aflezen. Of dat komt omdat ze er weinig van vindt of omdat ze het één en ander aan zichzelf heeft laten sleutelen is niet helemaal duidelijk: “Ik had hem wel wat kleiner verwacht.”

Lynn is naast realityster ook content creator op OnlyFans. Voor wie niet weet wat dat is: het is een platform waar Lynn pikante foto’s van zichzelf in lingerie plaatst. Tony lijkt niet van dit nieuws te schrikken: “Het is makkelijk geld verdienen toch.”

Zou Tony stiekem toch zijn afgeschrikt door het Ex on the Beachavontuur van Lynn en haar werk op OnlyFans of vindt Tony het juist wel lekker? Bekijk hier de hele aflevering van Slaapkamer Dates! Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Ook zo'n leuke date? Geef je dan nu op en mail naar [email protected]!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml