Rechter: Duimpje omhoog telt ook als handtekening

Rechter: Duimpje omhoog telt ook als handtekening 

07 juli 2023 - 13:40

Het moet toch niet gekker worden. Welkom in de wereld van 2023. Een wereld waarin ons hele leven ons binnen een zwart scherm afspeelt. Het is een nieuwe realiteit. En dus geldt digitale communicatie ook als echte communicatie. Vandaar dat anno nu een Canadese rechter vindt dat de emoji van een opgestoken duim officieel als handtekening telt.

En dat is vette pech voor een boer genaamd Chris Achter. Deze man en een graaninkoper genaamd Kent Mickleborough hadden in een telefoongesprek contact over het leveren van vlas. Daarna stuurde Mickleborough een foto van een contract om tonnen vlas te leveren met de vraag of Achter dat wilde bevestigen, en toen stuurde hij het duimpje.

Dus ja, zegt u het maar: betekent dit 'ja is goed ik zal het bevestigen'?, of betekent dit 'ja het is goed ik ga akkoord met de prijs? Wij neigen ook meer naar het laatste en de Canadese rechter dus ook. De boer dient nu zijn contract gewoon na te leven. Omdat hij dat dus niet doet. Dient hij een boete te dokken van ongeveer 61.000 dollar

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml