Rechter: 'Kap eens met verspreiden complottheorieën Bodegraven'

Rechter: 'Kap eens met verspreiden complottheorieën Bodegraven' 

02 juli 2021 - 12:41

De rechter heeft gesproken: Micha Kat, Joost Knevel en Wouter Raatgever dienen nou eens te stoppen met het verspreiden van vage complottheorieën over pedo-netwerken en satanisch-rituele kindermoorden in Bodegraven. Op last van dwangsommen.

Alle gepubliceerde verhalen hierover dienen verwijderd te worden van het internet. Volgens de rechter is er namelijk "geen enkel objectief bewijs voor de vergaande aantijgingen over een satanisch-pedofiel netwerk in Bodegraven". 

De zogenaamde satanisch-rituele kindermoorden zouden zijn begaan door een RIVM-wetenschapper in samenwerking met de lokale huisarts. Deze mensen zouden ook lid zijn van een al even satanisch pedofielen-netwerk, waar ook Mark Rutte, de ING, Jaap van Dissel en Jort Kelder lid van zijn (meer info hierrrr).

Dat er bij de politie hier geen aangifte van bekend is en dat de wetenschapper en huisarts in kwestie elkaar niet kennen, zijn natuurlijk geen argumenten. Gevolg was dat de begraafplaats in Bodegraven overspoeld werd met boeketten en briefjes waarop de gemeente zich gedwongen voelde een noodverordening in te stellen.

De gemeente vond het nodig om naar de rechter te stappen omdat die Micha Kat, Joost Knevel en Wouter Raatgever zich schuldig zouden maken aan "de verstoring van de openbare orde door het doen van onrechtmatige uitlatingen op het internet". De rechtbank gaat hier dus in mee en censureert de boel.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml