Rechter laat Letse moordenaar al na ELF dagen gaan 

28 september 2017 - 08:44

Moggûh allemaal.

We trappen de ochtend af met een sterk staaltje daadkracht. De stomdronken Let die ELF dagen geleden een woning in Luyksgestel binnenreed en daarbij de 75-bewoner, die op de bank lag te pitten, van het leven beroofde mag zijn proces in vrijheid afwachten.

Hartstikke logisch natuurlijk. Je tikt 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol achterover, kruipt achter het stuur, ramt een woning en rijdt de bewoner dood. Dat kan toch gewoon gebeuren?. Hallo. Ieder mens maakt fouten. Ja toch, niet dan?

Vanwege zijn nationaliteit is de aanklager bang dat de doodrijder de benen zal nemen. Lijkt ons gezien het opengrenzenbeleid geen ongegronde vrees, trouwens. Aan de andere kant: met vermoedelijk twintig uurtjes papierprikken en een CBR-cursusje is de man weer van het gezeik af.

De behandelend D66-rechter in Den Bosch deelt de vluchtvrees van de aanklager niet en denkt dat het allemaal wel los zal lopen. Een beetje vertrouwen in het rechtssysteem hè! Ze weten wat ze doen.

Er zou volgens de rechtbank geen enkele aanwijzing bestaan dat de 26-jarige moordenaar inderdaad onder zijn proces uit wil zien te komen, en dus zit de man gewoon weer thuis.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie