Red het vrije internet, doe mee aan LAATSTE referendum 

28 september 2017 - 12:37

Uw partijkartel heeft welbewust uw laatste inspraakmogelijkheid, het referendum, kapotgemaakt. We mogen nog één keer referenderen. En wel over uw vrijheid en privacy. Nu tekenen is erbij zijn

Wat wil het geval? Nou, dit:

De vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middelen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:

  • Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden wanneer er een verdacht persoon in woont.
  • Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehackt worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of smart-tv.
  • Er mag een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
  • Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst geanalyseerd te hebben.

Instanties als de Raad van State, de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid, de Nederlandse Vereniging van Journalisten en verscheidene wetenschappers hebben al hun zorgen geuit over deze wet. De wet is op 11 juli aangenomen door de Eerste Kamer. 

Uw privé is dus in handen van types die al volkomen Jut & Jul gaan als ze een paar granaten moeten kopen en opslaan. Uw DNA zit in een database van een stel prutsers die geen ICT-systeem draaiend kunnen houden. Uw geyle whatsappjes met uw goomar zijn te lezen voor figuren die fotorolletjes met massamoord erop kwijtmaken. Voor uw eigen veiligheid gluren islamitische radicalen elkaar anti-radicaliseringsbaantjes toeschuiven, buurtgewijs mee in de skype. 

Enfin, u ziet het punt. 

MOETEN WIJ NIET WILLEN MET ONS ALLEN. En bent u er zo eentje die zegt 'ik heb niets te verbergen'? (Graag bewijzen met screenshots van uw browsergeschiedenis in de comments.) Dan tekent u ook want dit is voorlopig uw laatste uitgang uit het partijkartel. Uw laatste kans om ze terug te fucken. TEKEN

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie