Regenboogpaden beklad: ‘Ik vind het zo’n onzin’

Regenboogpaden beklad: ‘Ik vind het zo’n onzin’ 

30 augustus 2023 - 11:51

Het fleurige plaatsje Dieren is op dit moment niet meer zo fleurig. Daar zijn namelijk twee regenboogpaden beklad: “Er stond fuck woke en nog een paar van dat soort mededelingen.” Dit is natuurlijk een enorm drama voor zo’n mooi plaatsje als Dieren.

De mensen op straat zijn nogal van slag van deze extreme criminaliteit: “Ik vind het zo’n onzin, laat iedereen in z’n waarde. Laat ieder mens zijn zoals die wil leven.” Maar niet iedereen is zo’n grote voorstander van de gekleurde paden: “Je moet lekker doen wat je wil. Maar daar moeten geen paden voor zijn. Wat denk je nou dat, dat kost om ieder jaar bij te houden. Dat kost veertienduizend euro, dat is toch idioot.” Deze meneer heeft liever dat het geld uitgegeven wordt aan de stoep voor de Wibra, daar zit namelijk al maanden een gat. Maar daar is helaas geen geld voor.

 

“Ik ben er echt helemaal voor. Dan word ik emotioneel als die mensen dat doen”, aldus een emotionele vrouw op straat. “Ik zat heel erg in mezelf te mopperen. M’n kleindochter is het ook dus ik ken alles.” Theo Kooijmans, fractievoorzitter Volkspartij Politiek Rhenen vindt woke onzin: “Mij maakt het allemaal niks uit maar hou dat lekker voor je en ga dat niet mijn strot doorduwen.” Hij heeft een groot vermoeden wie de daders zijn: “Er is onlangs een rapport geweest in Amsterdam over antihomogeweld. Dat het vooral uit allochtone gemeenschap kwam. Vaak om culturele of religieuze redenen zijn ze tegen homoseksualiteit.”

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml