Regio: auto zinkt, schaatser blijkt voortvluchtig 

20 januari 2017 - 12:12

Een automobilist wilde een mooie selfie maken met zijn auto aan de Zeeuwse kust, maar het opkomende tij lag dwars: de auto kwam vast te zitten onder water.

Een man wilde te hulp schieten met zijn bestelbusje, maar kwam zelf vast te zitten. Na een natte overnachting is de personenauto vanochtend uit het water gehaald, weet Omroep Zeeland.

Slachtoffer = dader?

AT5 is ondertussen op zoek naar de nordic walkers die gisteren een schaatser die in Amsterdam door het ijs zakte hebben gered. Ze hebben daarmee niet alleen de 35-jarige man geholpen, maar ook de politie in Den Haag. Die bleken op zoek te zijn naar de man, die door agenten na behandeling in het ziekenhuis is aangehouden.

Carnavalgekkies in de rij

In Roosendaal Tullepetaonestad begeven steeds meer carnavalsfanaten zich sinds gisteravond in de koude parkeergarage bij de Schouwburg. Hun doel is een kaartje bemachtigen voor de avondvoorstelling van het Priense Swaree op 11 februari, rapporteert Omroep Brabant. Van een gebrek aan enthousiasme kan je de wachtenden niet betichten: de kaartverkoop begint pas morgen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie