Regio: Stoned, dronken en de beste Jumbo
Binnenland

Regio: Stoned, dronken en de beste Jumbo.

Na het vlammende betoog van Ad van Ekeren in het AD over de stadse problemen in de media is het weer tijd om de regio door te spitten. Lees en huiver wat er vandaag weer allemaal voor (klein) leed te bewonderen was in de wondere wereld buiten de randstad. 

Beste Jumbo

Wie de beste Jumbo van Nederland wil bezoeken moet naar Oldenzaal. Misschien klinkt dat niet heel spannend, maar deze franchise van de keten is in handen van niemand minder dan onze hoop op eindtoernooien: scheidsrechter Björn Kuipers. Volgens RTV Oost werd de super van Kuipers gekozen door klanten en een vakjury en daarmee troefde de arbiter zo'n zeshonderd andere Jumbo's af. 

Bijna bijtende Fries heeft iets te veel gesnoven

Een 27-jarige Leeuwarder heeft zich gisterenavond hevig verzet bij zin arrestatie. Hij had omstanders bedreigd en was een auto aan het molesteren. Toen de dienders hem in de politiewagen probeerden te stoppen wilde hij hen bijten en schopte van zich af, meldt de Leeuwarder Courant. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs. 

Dronkaard slaapt voor spoorbomen

Een man uit Nijmegen had vannacht iets te diep in het glaasje gekeken voor hij zijn auto instapte, meldt De Gelderlander. Hij was met zijn zatte kop in slaap gesukkeld voor de spoorbomen. De politie trof hem daar aan terwijl de motor nog ronkte. Vermoedelijk was hij naar dromenland vertrokken terwijl hij wachtte voor een rood sein. 

Archivaris stopt Sint-briefje in schoen ter dood veroordeelde

Een Zeeuwse archivaris uit Middelburg trof gisteren een briefje voor Sinterklaas en een wortel aan in de schoen van een gewurgde moordenares uit de negentiende eeuw, schrijft PZC. het schoentje hangt daar als archiefmateriaal. Schijnbaar vond een macabere archiefmedewerker het grappig een briefje in het schoeisel van de gewurgde dame te stoppen voor de bisschop en zijn Piet.

Alle artikelen geladen. Overzicht →