Regio: drugsvoorraad, bus-etters en kerststukjesjatter
Binnenland

Regio: drugsvoorraad, bus-etters en kerststukjesjatter.

Voor vijfhonderd dagen aan drugsgebruik op zolder hebben? Dat kan alleen in Tilburg natuurlijk. Daar had een 38-jarige man een flinke voorraad speed aangelegd. 

De man beweert zelf vijfmaal per dag 2 gram op te snuiven, maar daar gelooft de rechter helemaal niets van. "Gemiddeld gezien is 2 gram per dag al heel veel. U zou helemaal niet kunnen werken als u zo veel gebruikt", zo citeert het Brabants Dagblad de rechter. 

Naast speed lag er ook xtc en cocaïne in zijn huis. Niet alleen op zolder, maar ook in de eetkamer en bij de wasdroger lagen genotsmiddelen verstopt. Het OM denkt niet dat de man inderdaad een grootverbruiker is, ook omdat ze een notitieboekje met geldbedragen hebben gevonden. 

Dappere buschauffeur

In buurstad (en rivaal) Breda was een buschauffeur enkele etterbakken in zijn bus meer dan zat. Hij zette ze uit zijn vehikel toen ze een vrouw lastigvielen en haar tas wilden jatten. Bij het verlaten van de bus rukten ze de tas van de vrouw af, schrijft Omroep Brabant

Ze achtervolgde de koters van 17 en 18 en kreeg daarbij een klap van hen. De buschauffeur stapte daarop ook naar buiten, waarop de jongens het op een lopen zetten. De politie heeft ze dankzij een signalement later op kunnen pakken. 

Kerststukjesjatter

Even verderop in Limboland (Venlo) had een dief het voorzien op de tassen van twee dames van 72 en 74. De man duwde hen op de grond en jatte hun tassen. Daarbij maakte hij niets meer of minder dan twee prachtige kerststukjes buit, weet 1Limburg

Alle artikelen geladen. Overzicht →