Regio: 99-jarige gedetineerde en 3 miljoen liter poep
Binnenland

Regio: 99-jarige gedetineerde en 3 miljoen liter poep.

Normale mensen willen bij wijze van laatste wens hun favoriete popster ontmoeten of een helikoptervlucht maken boven hun geboortestad. De 99-jarige Annie uit Nijmegen moet niets hebben van zulke clichés en kiest voor handboeien en een dagje cel.

Dolgelukkig was de Nijmeegse toen ze met handboeien om in een ‘ophoudkamer’ werd geplaatst. Een dag om nooit te vergeten – en dat spat er op de foto’s overduidelijk vanaf.

Drugslab verstiert carnaval
Gisteren ontdekte de politie een drugslab in een boerderij in Leende, volgens politiewoordvoerder de Vrij één van de grootste die hij in twintig jaar in Nederland gezien heeft. Met een gezamenlijke straatwaarde van 50 miljoen blijkt het bereiden van MDMA en amfetamine een lucratief bijbaantje. Helaas voor de 'koks' zijn ze alles kwijt, weet Omroep Brabant.

Mestsilo vs. storm: 0-1
Een mestsilo in Aalten heeft zich gisteren kranig tegen de storm geweest, maar toch verloren. De opslag raakte volgens De Gelderlander lek, met een kleine milieuramp (lees: drie miljoen liter wegstromende poep) tot gevolg. Voor ramptoeristen is geen plaats: iedereen wordt op afstand gehouden, omdat er ammoniak is vrijgekomen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →