Regio: Voetbalster krijgt klappen, man ramt politie
Binnenland

Regio: Voetbalster krijgt klappen, man ramt politie.

Precies doen wat er op je takenlijst staat en daarna met gierende banden naar huis. Dat is wat bouwvakkers in Nigtevecht gedacht moeten hebben toen zij een lantaarnpaal midden op de rijbaan lieten staan.

De Raadhuisstraat in het Utrechtse dorp werd opnieuw ingericht, met als doel meer parkeerplekken en een betere doorstroming van het verkeer. Eén lantaarnpaal stond niet op het lijstje dat de dienstdoende bouwvakkers hadden meegekregen en dus hebben ze die laten staan. Het verkeer moet er nu voor uitwijken, meldt RTV Utrecht.

13-jarige voetbalster krijgt trappen
De wedstrijd tussen de Valleivogels van Scherpenzeel en de Veenendaalse voetbalclub VRC van afgelopen zaterdag verliep letterlijk niet zonder slag of stoot. Na een botsing tussen een Valleivogel en haar tegenstander, besloot de jongen van VRC het meisje in haar rug en tegen haar been te schoppen. De scheidsrechter trok meteen de rode kaart en de club heeft aangifte gedaan, weet Omroep Gelderland.

Man ramt politie
Een roekeloze, beschonken bestuurder werd in de nacht van zondag op maandag door de politie tot stoppen gemaand. In plaats van daar gehoor aan te geven, racete hij weg, om vervolgens ook nog eens drie keer door rood te rijden. Toen de politie hem uiteindelijk klem wist te rijden, reed hij met hoge snelheid achteruit - waardoor de agenten aan de kant moesten springen om niet te worden geraakt - en parkeerde hij zijn auto uiteindelijk op een lantaarnpaal. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →