Regio: gezeik op aspergefeestje en camper ramt AH
Binnenland

Regio: gezeik op aspergefeestje en camper ramt AH.

De 26ste Aspergerie, een netwerkdiner voor de Limburgse elite, was lang niet zo gezellig als het klinkt. Verscheidene genodigden gebruikten het feestje vooral als excuus om te klagen en te mopperen.

Zo baalt Gerd Leers (oud-burgemeester van Maastricht) vooral dat hij in zijn oude stad bijna nooit meer hoeft op te draven bij een officiële bijeenkomst. Een typisch gevalletje van jaloezie, zo vertelt hij de societyrubriek van De Telegraaf (betaalmuur, ander linkje). Ook Sjraar Cox (burgemeester van Sittard-Geleen) was bepaald geen feestnummer; de zuurverdiende centen van zijn gemeente worden volgens hem op de verkeerde plek uitgegeven. 

Dronken automobilist negeert rotonde
In plaats van netjes om het plantsoentje in het midden heen te rijden, heeft een man uit het Zeeuwse Goes de rotonde op het Admiraalsplein afgelopen nacht rechtdoor gepakt. De reden had waarschijnlijk iets te maken met de hoeveelheid Ugl die hij blies: 745 in plaats van de maximaal toegestane 220. Ook bleek hij volgens Omroep Zeeland niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De passerende automobilist die het tafereel – al rijdend – filmde, kreeg een prent van 230 euro. Ook dat is namelijk niet toegestaan.


Camper ramt AH
Een camper is vanochtend om onbekende redenen tegen een muur van supermarkt Albert Heijn geknald. Met zijn neus richtte de camper een ware ravage aan in de koeling met kaas, waar hij bijna doorheen reed.

Alle artikelen geladen. Overzicht →