Regio: nepgeld in onderbroek, hangbuikzwijn op pad
Binnenland

Regio: nepgeld in onderbroek, hangbuikzwijn op pad.

Sommige mensen bewaren geld in hun bh of sokken, anderen in hun onderbroek. Nóg een andere categorie reserveert die laatstgenoemde plek zelfs voor nepgeld. 

In het geval van de reiziger die vandaag op Schiphol aangehouden werd, ging het om maar liefst 55 valse biljetten van 500 euro. De verdachte heeft een dagvaarding gekregen.

Ontsnapt: hangbuikzwijn
De politie Vleuten-de Meern stond gisteren voor een uitdaging: in Utrecht liep namelijk een hangbuikzwijntje over straat, zonder begeleiding. Agenten wisten het beestje te vangen en brachten hem tijdelijk onder in een schuur. Voor ideeën over een meer permanente opvang – totdat de eigenaar zich zou melden – wendden zij zich tot Twitter. Baas en zwijn zijn inmiddels gelukkig herenigd.

Groninger herleeft Middeleeuwen
Een 25-jarige moordlustige Groninger is veroordeeld tot 120 uur werkstraf, een maand voorwaardelijk en een schadevergoeding van ruim 900 euro. De Groningse casanova was bezig zich op te dringen aan een aantal meisjes in het uitgaansgebied van de stad, bericht RTV Noord. Toen een omstander hier iets van zei, was dat voor de man reden genoeg om de Middeleeuwen te herleven en hem te trakteren op dertig broekriemslagen in het gezicht. Binnenkort staat hij ook nog terecht voor een poging tot moord.

Alle artikelen geladen. Overzicht →