Regio: peren zonder klokhuis en riekende parfumzaak
Binnenland

Regio: peren zonder klokhuis en riekende parfumzaak.

In parfumwinkel Douglas in winkelcentrum Overvecht hangt vandaag een penetrante geur.

De oorzaak van de lucht wordt nog door de brandweer onderzocht. Gelukkig verbloemen de rest van alle parfums de stank een beetje. “Maar achterin de zaak stinkt het”, aldus een medewerker volgens RTV Utrecht.

Bezopen automobiliste
De vrouw die bijna zeven keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had én nog prima dacht te kunnen rijden, had het mis. De politie plukte haar van de weg en vorderde haar rijbewijs in. De vrouw werd volgens NH Nieuws staande gehouden nadat de politie een melding kreeg van iemand die zich vreemd gedroeg in het verkeer: de vrouw stopte niet voor de stopstreep bij verkeerslichten, reed over groenstreken en had moeite met parkeren.

Agrarisch drama: peren zonder klokhuis
Peren zonder klokhuis klinken als de droom van iedere consument – en dat zijn ze ook. Perentelers kunnen echter wel janken. Normaal gesproken maakt het klokhuis namelijk groeihormonen aan, waardoor een peer groeit. Met dank aan promaline, een middel dat de taak van het klokhuis overneemt, kon een deel van de perenoogst volgens Omroep Zeeland gelukkig worden gered.

Alle artikelen geladen. Overzicht →