Regio: sterkste vrouw van NL & meer
Binnenland

Regio: sterkste vrouw van NL & meer.

De nieuwe Nederlandse kampioene bodybuilding heet Sema Özkan, een moeder van twee koters uit Almelo. Volgens dagblad Tubantia was de van oorsprong Turkse Tukker sinds mei dagelijks in de sportschool bezig met oefenen voor de verkiezing in Amsterdam. "Het heeft veel kracht en spanning gekost, en ik heb veel op het spel gezet. Maar het was het waard", aldus Özkan. 

In de regio is verder bekendgemaakt dat wetenschapsfraudeur Diederik Stapel zich weer eens ergens naar binnen heeft weten te lullen, ditmaal bij een verslavingstoko te Oirschot. De PhD-verzinner gaat daar junkies op het rechte pad helpen, schrijft Brabants Dagblad.

Terreur in Oostzaan

Het Oostzaanse echtpaar An en Co Coenraads kan zich weer veilig voelen, nu tv-rechter Frank Visser een vonnis heeft uitgesproken tegen terrorbuurman Ruud de Zinger. Deze gooide volgens NH de laatste 12 jaren regelmatig dode ratten en vuurwerk richting het huis van het stel, waar hij ook rochelde op de ramen. Nu is er dan toch ein-de-lijk een gebiedsverbod om hem uit de buurt te houden. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →