Regio: vrouw ramt woonkamer, drugslab blijkt brouwerij 

13 februari 2017 - 11:55

Alcohol maakt meer kapot dan je lief is: in dit geval de voorgevel van een huis in Voorschoten. Daar reed een dronken vrouw vannacht de woonkamer binnen met haar auto.

"De helft van de voorkant van die auto stond met een één wiel bijna binnen. Al het glas was naar beneden gekomen. Gelukkig was er niemand binnen", aldus overbuurman Sjoerd van den Dool, die de geschrokken vrouw direct een kop koffie aanbood. Volgens de politie was er alcohol in het spel, meldt Omroep West. Zij namen haar daarom, nadat ze door het ambulancepersoneel onderzocht was, mee naar het bureau.                           

Foutje: drugslab blijkt brouwerij
Brandweermannen vielen gisteravond met zuurstofmaskers en al een appartementencomplex in Arnhem binnen, in de veronderstelling dat zij met een drugslab te maken hadden. De politie laat vandaag op Twitter weten dat de verdachte goederen in de woning niet druggerelateerd zijn, maar gebruikt worden om drank mee te brouwen. Oeps.


Man door glazen deur na ruzie
Na een uit de hand gelopen ruzie in Hardinxveld-Giessendam is een man, nadat hij klappen kreeg, door een glazen deur gevallen. Het slachtoffer wordt behandeld aan een flinke armwond. Inmiddels zijn er vier mannen gearresteerd.  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie