Zatlappen zetten provincie op stelten
Binnenland

Zatlappen zetten provincie op stelten.

Gesloten coffeeshops openen weer de deuren in Amsterdam, dronken mensen zijn de politie tot last en ontslagen man neemt met zijn vader wraak op een bedrijf in Breda. Dit gebeurde er in uw regio!

U kunt weer (bijna) overal drugs halen in Amsterdam

Amsterdam's burgervader Eberhard van der Laan heeft besloten dat alle coffeeshops die waren gesloten omdat er schietpartijen hadden plaatsgevonden, de deuren weer mogen openen. Wel moeten er in sommige gevallen extra veiligheidsmaatregelen - zoals de installatie van camera's - genomen worden. Alleen The Power blijft dicht, maar die shop werd dan ook al liefst drie keer beschoten. 

Dronken nieuws

De politie had het gisteren moeilijk met diverse beschonken mensen. Een 72-jarige dronken Terneuzenaar is gisteravond aangehouden omdat hij was weggereden na een aanrijding. De politie zocht hem vervolgens thuis op. Daar aangekomen had de man de deur gebarricadeerd met meubels en wachtte hij de agenten op met een opgeheven stok. Hij werd meteen geboeid en afgevoerd.

In Breda heeft een dronken man een hartaanval geveinsd om te ontkomen aan een aanhouding. De 58-jarige man gedroeg zich volgens de politie al de hele middag vervelend bij het station en viel treinreizigers lastig. Na controle van het ambulancepersoneel bleek er niets aan de hand en is hij alsnog naar het bureau meegenomen.

Ruiten sneuvelen in Tilburg

In Tilburg hebben een vader (52) en zoon (22) gisteren de ruiten van een bedrijf kapot geslagen nadat het bedrijf de zoon eerder op de dag had ontslagen, aldus BN DeStem. De twee zijn aangehouden. De vader was eerder die dag wel al bij het bedrijf langs gegaan om 'verhaal te halen', maar de werkgevers wilden op dat moment niet in gesprek gaan.

Alle artikelen geladen. Overzicht →