Reinout aan het daten: ‘Vrijgezel zijn vind ik het mooiste wat er is’

Reinout aan het daten: ‘Vrijgezel zijn vind ik het mooiste wat er is’ 

26 juli 2023 - 14:00

PowCast is de gloednieuwe podcast waarin de verslaggevers van PowNews een uniek kijkje achter de schermen geven. Deze week was Reinout te gast en vertelde Kevin alles over zijn liefdesleven, angsten tijdens items en de gevaren die het werk als verslaggever met zich meebrengen.

Al twee jaar gaat Reinout met de roze plopkap de straat op. Dat is natuurlijk niet altijd zonder risico’s’: “Als je weet van jezelf, ik voel me nu niet echt lekker. Dan zitten we goed. Dan zijn wij dichtbij het vuur. Achteraf komt pas het besef; holy shit dit was echt heftig." Het is zelfs een keer zo erg uit de hand gelopen dat hij werd aangevallen: “Eén keer door een vrouw, die viel mij en mijn cameravrouw uit het niets aan. Zij is opgepakt en heeft een taakstraf gekregen."

Naast de items voor PowNews heeft Reinout ook een webserie gemaakt, URBEX. In deze serie ging hij samen met URBEXERS naar verboden en verlaten gebouwen om daar een kijkje te nemen. Ook daar was Reinout soms een beetje bang: “Ik was echt bang, ik ben echt bang geweest." Het ghosthunten is Reinout duidelijk niets voor Reinout: “Er moet wel meer zijn dan wij zien. Ik ben bang, dan ben je een prooi voor die geesten. Ik heb een paar nachten slecht geslapen maar nu is er niks meer aan de hand."

Naast zijn werk voor PowNews heeft Reinout natuurlijk ook een liefdesleven, ook daar zit hij niet stil: “Normale mensen hadden in de periode dat ik aan het daten ben, die hadden al tien keer een relatie gehad. Was het waarschijnlijk ook alweer uit. Ik heb nog steeds niet de officiële stempel erop geplakt omdat ik dat heftig vind. Vrijgezel zijn dat vind ik het mooiste wat er is, ik vind dat heerlijk."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml