Relatie en fraude in TBS-hut Rooyse Wissel
Binnenland

Relatie en fraude in TBS-hut Rooyse Wissel.

Hee, weer nieuws uit het sociale laboratorium (proefkonijn: U!) dat TBS heet! Na het doelbewust verzwijgen van het gevaar van onbegeleid verlof, nadat een TBS-er uit de Groningse Mesdagkliniek een vrouw mishandelde en verkrachtte, is er nu gedoe in het Limburgse heropvoedingsparadijs Rooyse Wissel. 

De kliniek deed aangifte tegen een medewerker om fraude met declaraties. Deze medewerker is inmiddels ontslagen. En tegen een medewerkster die 'een relatie' had met een manipulaitieve gestoorde crimineel 'een cliënt.' Deze medewerkster is inmiddels overgeplaatst naar een functie zonder mogelijkheid misbruik te maken van haar positie 'cliënt'contact.

Sja, wie wil er vanuit haar daddy-issues en gefnuikte redderscomplex nou geen 'relatie' met een hele moeilijke maar in de kern intens lieve jongen die alleen jij begrijpt? En dat hele TBS is gewoon humaan, dus bek houden burger en leven met het risico op 'onttrekking' na een 'verlofbeweging' als de lieve sociotherapeute door haar 'cliënt' ervan is overtuigd dat hij 'een tweede kans' verdient en klaar is voor 'reïntegratie'. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →