Rhodosvakantiegangers zien vakantie in vlammen opgaan

Rhodosvakantiegangers zien vakantie in vlammen opgaan 

26 juli 2023 - 15:35

Dan denk je lekker naar Rhodos te gaan op een welverdiende vakantie, dan gaat je vakantie in vlammen op. Het gebeurde duizenden Nederlanders, zij moesten in Rhodos op de vlucht voor het vuur: “We hebben het hotel moeten ontvluchte. We hebben de brand en de rook van dichtbij meegemaakt."

Op Schiphol waren gisteren veel vakantiegangers die vroegtijdig naar huis moesten: “Op een gegeven moment zeiden ze je moet binnen een kwartier weg. Toen moesten we alle spullen pakken en wisten we niet waar we heen gingen. We zijn uiteindelijk met andere mensen meegegaan. Wel in een hotel beland maar op de grond gelegen".

Dit was natuurlijk niet de vakantie die de mensen voor ogen hadden: “Een beetje verpest”. Sommige vakantiegangers hadden er pas één dag opzitten. Dat is natuurlijk goed balen als je dan weer met je net uitgepakte koffer naar huis moet. Maar goed het kan altijd nog erger: "Het is vooral zielig voor die mensen op Rhodos”. Of deze mensen hun geld terugkrijgen is nog maar de vraag: “Geen idee, daar heeft Corendon nog geen antwoord op gegeven dus we zijn in volle afwachting”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml