Rick van Velthuysen nieuwe radiopresentator
PowNews

Rick van Velthuysen nieuwe radiopresentator.

Radio-dj Rick van Velthuysen gaat vanaf januari 2019 een gloednieuw programma presenteren voor PowNed op NPO Radio 2. Met het programma RickvanV doet 2 is Van Velthuysen vier dagen per week in de nacht tussen 2 en 4 uur te beluisteren.

Met RickvanV doet 2 bedient Van Velthuysen de late luisteraars op NPO Radio 2 met een breed toegankelijk programma. Van humor tot onderhoudende gesprekken met uiteenlopende studiogasten, van muziek tot inbelgesprekjes met luisteraars. 

Van Velthuysen: “Het wordt open en eerlijke radio. Geen gesprekken met meel in de mond, maar gewoon zaken durven benoemen zoals ze zijn. Scherp en natuurlijk met ruimte voor een lach. Daarmee ademt het PowNed. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!”

Omroepvoorzitter Dominique Weesie is verheugd met de komst van Van Velthuysen: “Rick draagt met zijn jarenlange ervaring bij diverse andere zenders een schat aan ervaring mee en heeft in het verleden al laten zien dat hij excelleert in radio maken. Zijn persoonlijkheid en stijl van radio maken passen goed bij de identiteit van onze omroep.”

Het radioprogramma past goed bij de nieuwe strategie die PowNed is ingeslagen. “Naast lineair en online hebben we ook de ambitie om ons als omroep de komende jaren op de radio te profileren. NPO Radio 2 is de best beluisterde zender van het land en dus een perfect platform om deze ambitie op uit te bouwen. Met Rick aan boord gaat dat zeker lukken”, aldus Weesie. 

Rick van Velthuysen was eerder actief bij PowNed als voice-over voor het NPO3-televisieprogramma De Week van PowNed. Zijn nachtelijke escapades op de radio begonnen tien jaar geleden met MiddenInDeNachtRick op Radio 538. Ook was hij tussen 2008 en 2016 te beluisteren op Radio Veronica met zijn ochtendshow Rick in de Morgen. Met die show won hij in 2014 de Gouden Radioring. 

Persinformatie 
Neem voor vragen contact op met Leon Stooker (Communicatie) via leon@powned.tv of 06 – 22 50 36 60.

Alle artikelen geladen. Overzicht →