RickvanV doet 2 stopt, Desiree van der Heiden schuift op in schema NPO Radio 2

RickvanV doet 2 stopt, Desiree van der Heiden schuift op in schema NPO Radio 2 

31 mei 2023 - 12:05

Vanaf november 2018 bediende Rick van Velthuysen de nachtluisteraar op NPO Radio 2 met een breed scala van muziek en studiogesprekken. Scherp en met ruimte voor een lach. Rick presenteerde het programma tot januari 2019 met sidekick Erik-Jan Rosendahl, daarna met Koert Walraven. PowNed bedankt Rick voor zijn enorme toewijding.

Vanaf 1 juni zal het PowNed-programma DagNacht met Desiree van der Heiden op NPO Radio 2 een uur later starten en is dan voortaan te beluisteren tussen 04.00 en 06.00 uur.

Het nachtprogramma RickvanV doet 2 op NPO Radio 2 stopt per 1 juni. Na een mooie samenwerking van meerdere jaren bij PowNed op NPO Radio 2 maakt Rick van Velthuysen vandaag de overstap bekend naar zijn oude zender Radio Veronica, waar hij vanaf 5 juni opnieuw de ochtendshow gaat presenteren. Florent Luyckx, Hoofd Audio bij PowNed: “Voor Rick is dit een prachtige kans om zijn nachtprogramma in te wisselen voor een ochtendshow. We begrijpen dan ook dat hij deze kans met beide handen wil aangrijpen en gunnen hem zijn nieuwe Veronica-avontuur van harte!”

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.