Rico Verhoeven moet ineens wereldtitel gaan verdedigen
Binnenland

Rico Verhoeven moet ineens wereldtitel gaan verdedigen.

Grappig, die organisatie van Glory. Eerst Rico Verhoeven en Mladen Brestovac tegen elkaar laten knokken voor de eer, om vervolgens drie weken voor het gevecht aan te kondigen dat de wereldtitel op het spel staat.

Niet dat de 34-jarige Kroaat uit Zagreb en de 29-jarige sloopkogel uit Bergen op Zoom eruit zien alsof ze elkaar voor Piet Snot tot moes slaan, maar zo'n titel brengt toch net ff wat andere belangen met zich mee. En overigens ook twee extra rondes. Nu dus niet drie, maar vijf rondes klappen, trappen en bloed voor dezelfde ticketprijs.

Wij gaan er in ieder geval goed voor zitten op 2 juni. Kunnen helaas niet gaan, want hebben te maken met keiharde NPO-bezuinigingen. Jammer dat de belastingbetaler ons geen kaartje gunt op de eerste rij. Wilt u graag naar Birmingham? TICKETS ZIJN HIER NOG VERKRIJGBAAR.

Nja, dan maar thuis geschminkt en al blokjes kaas en worst vretend de opkomsthymne van de King of Kickboxing op repeat door de sociale huurwoning heenknallen. Hup Rico, zegt de auteur van dit artikel met zijn meest objectieve blik.

Zo zagen de laatste tegenstanders van Verhoeven er overigens na een ontmoeting met hem uit. Achtereenvolgend ziet u Jamal Ben Saddik slapen, Ismael Lazaar zijn buik uitzetten en Badr Hari geblesseerd afhaken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →