Rico Verhoeven SLOOPT Jamal Ben Saddik 

10 december 2017 - 00:18

Ha, wat een ware kampioen die Rico Verhoeven. De Belgisch/Marokkaanse Jamal 'Goliath' Ben Saddik werd door wereldkampioen Rico zojuist tijdens Glory 49 helemaal de moeder gemept.

De eerste ronde was nog wel voor de 2.05 meter lange reus, die ijzersterk begon. Met keiharde sloopkogels werd Verhoeven aan het wankelen gebracht en het leek er zelfs op dat de Nederlander zijn titel niet meer zeker zou zijn.

Verhoeven herpakte zich alsof er niets was gebeurd. De tweede, derde en vierde ronde gingen vervolgens naar de 28-jarige kickbokser uit Bergen op Zoom. De vijfde en allesbeslissende ronde was een genot om naar te kijken. Voor aanhangers van de Nederlander dan. Met een serie trappen en stoten werd de arme Ben Saddik, die er conditioneel doorheen leek te zitten, verslagen op een technische Knock-out.

In zijn overwinningsspeech (Ben Saddik was toen al onsportief afgedropen) vroeg de Verhoeven of het publiek nog zin heeft in een re-match met Badr Hari. Vanzelfsprekend werd die vraag met gejoel beantwoord.

Verstokte fans hebben dus alvast weer iets om naar uit te kijken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie