'Rot op molsims'
Buitenland

'Rot op molsims'.

In een niet nader genoemde Belgische plaats hebben vannacht anonieme burgers hun onvrede geuit door met witte verf een leus op een oprit te spuiten. Spelling blijkt niet hun grootste talent, getuige het resulterende 'Rot op molsims'.
Ook de lokatie was niet zeer treffend, aangezien de oprit toebehoort aan een katholiek gezin. De vrouw des huizes mailde een kiekje van het tafereel met toelichting naar het televisieprogramma 'In het spoor van Rudi Vranckx'. "Ik barstte eerst in lachen uit, omdat ik het zo belachelijk vond, maar daarna stond ik wel even te beven. In wat voor maatschappij leven we???", schrijft de vrouw. "Wij wonen in een rustige wijk en bovendien ben ik zelf van Nederlandse/Franse afkomst en is mijn man van Boliviaanse/Mexicaanse afkomst." De vrouw schakelt naar eigen zeggen liever niet de pers in, maar vindt het belangrijk om "een signaal te geven aan alle burgers; Haat mag niet met haat beantwoord worden. Liefde overwint alles. Geeft de boodschap a.u.b. door."

Daarnet in onze inbox..."Beste Rudi Vranckx, Vannacht is er op onze oprit de volgende leus met witte verf gespoten; '...

Posted by In het spoor van Rudi Vranckx on Wednesday, March 23, 2016
Alle artikelen geladen. Overzicht →