Rotterdam beveiligd tegen doodrijders
Binnenland

Rotterdam beveiligd tegen doodrijders.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) van Rotterdam heeft aangekondigd zijn stad extra te gaan beveiligen. Er worden bloembakken, paaltjes, fietsenrekken en betonblokken geplaatst om het 'inrijden met voertuigen op het publiek te bemoeilijken'.

Dit heeft beslist niets te maken met de islam. Christelijke mensen hebben immers ook weleens een te lage bloedsuikerspiegel. Ook de instroom van miljoenen jonge mannen staat los van deze maatregel. (Hier even die tweet van Judith Sargentini opzoeken en linken, dat het hysterie is, - red.)

De kans dat een als bloembak vermomde barricade een terrorist verwarde man in een gehuurd busje tegenhoudt, is kleiner alsdan de kans dat men van een keukentrapje lazert en de nek breekt. We moeten dus het gevaar niet overdrijven. Want de kruistochten dan? En Staphorst dan? Nou dan. Bouw geen barricades, maar bruggen. 

We moeten verbinden in de samenleving snapt u wel? Want wij zijn met meer. We gaan ook beslist geen populisten in de kaart spelen. Er is namelijk niets aan de hand, vandaar de bloembakken, paaltjes, fietsenrekken en betonblokken. Die zijn voor bloemen, gaten in de grond waar precies een paaltje in past, fietsen en eh..betonblokken..voor de sier. Een soort reuzen-LEGO eigenlijk!

Sowieso alsmaar die islamofobie, dat de burgemeester van Rotterdam DAAR eens betonblokken tegen gaat neerleggen. Want betonblokken en bloembakken, dat is dus PRECIES wat de terroristen willen he? Daarom. Dus. Kunnen we het nu alstublieft weer over de echte slachtoffers hebben, namelijk de Javaanse neushoorns? Die zijn bijna uitgestorven. Heeft niets met islam te maken. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →