RTL 5 komt met 'Next Top Obesitas Model'
Entertainment

RTL 5 komt met 'Next Top Obesitas Model'.

RTL5 gaat in de modellenjacht Curvy Supermodel op zoek naar een internationaal model met rondingen. Topmodel Danielle van Grondelle is een van de juryleden.

Curvy Supermodel is in het voorjaar van 2018 op de zender te zien.

Vanaf het najaar 2018 zal de NPO het stokje overpakken en nóg meer stupide 'diversiteit' doorduwen omdat het moet. Zo staan onder andere Black Supermodel, Genderneutral Supermodel, Genderfluïd Supermodel en Vrouwen in Burka Als Het Nieuwe Seksymbool bij respectievelijk KRONCRV en BNNVARA al gepland voor met name de nachtelijke uren op NPO 3.

PowNed komt in de herfst 2018 hoogstwaarschijnlijk met het nieuwe programma Hoer Zoekt Vrouw waarin transseksuele 'sekswerkers' aan een partner worden geholpen door Prem Radhakishun en Sylvana Simons. 

Of RTL ook nog komt met een Obesitas Is Leuk En Lekker Om Naar Te Kijken Dus Die Moeten Ook Topmodel Kunnen Worden Want Iedereen Is Een Winnaar maar dan alleen met witte mannen is nog niet bekend. 

Overigens gaat deze week nog het nieuwe NTR-programma De Meiden van Rennende Bizon van start: een reallife docusoap waarin Hiawatha, Pocahontas en Hoka Hey Bunnyfoot laten zien dat het voor vrouwen die uit religieuze overwegingen een indianentooi dragen nog helemaal niet zo makkelijk integreren is in de Nederlandse maatschappij.

Alle artikelen geladen. Overzicht →