RTL: Douwes kwam met nieuwe voorwaarden
Binnenland

RTL: Douwes kwam met nieuwe voorwaarden.

De RTL Late Night met Twan Huys vs. Jenny Douwes vs. Jerry Afriyie-rel krijgt een nieuw hoofdstuk nu de directie van het programma een boekje open heeft gedaan over hoe de vork werkelijk in de steel zit.

Dat is mooi, want drie kampen betekent drie verschillende versies. Hier allereerst even op een rijtje wie nu wat zegt:

Kamp Douwes: Geen afspraken om samen met Jerry Afriyie aan één gesprekstafel plaats te nemen. Dat was ook geen optie omdat het de bedoeling was om over de blokkadezaak te spreken en niet over de persoon en kleur van Zwarte Piet.

Kamp KOZP: Wij zijn uitgenodigd om aan tafel te komen zitten en daarom zijn wij hier (in de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys).

Dan nu de reactie van de directie van het RTL5-programma. Die heeft laten weten dat er weken voor de laatste zittingsdag van de rechtszaak tegen de A7-bezetter afspraken zijn gemaakt met de twee partijen en dat Douwes op het laatste moment met nieuwe eisen op de proppen is gekomen.

"Achteraf hadden we vlak voor de start van de uitzending moeten besluiten om niet in te gaan met de  de nieuwe gespreksvoorwaarden", aldus RTL.

Een ding is wel helder: met good old Humberto Tan had deze rel nooit plaatsgevonden. Dat had Hummie nooit laten gebeuren. Wat doet Humberto tegenwoordig eigenlijk?

Humberto Tan paste beter bij RTL Late Night
Eensch
Oneensch
Created with Survey Maker
Alle artikelen geladen. Overzicht →