RTL gaf Jesse Klaver verbouwing cadeau 

25 mei 2018 - 09:22

Het grote Geschenkenregister der Tweede Kamer, waar alle Kamerleden presentjes van boven de vijftig euro in moeten laten opnemen. Berucht en beroemd vanwege Penthouse Pechtold, die het niet nodig vond zijn gekregen stulpje ter waarde van 135.000 euro te noteren.

Maakt verder ook geen hol uit want ondanks dat giften boven de vijftig euro een plaatsje op de lijst moeten krijgen, staan er geen sancties op wanneer men dat vertikt. Prima spelregels.

De lijst omvat een aantal ludieke cadeautjes. Wat dacht u van CDA’er Harry van de Molen, die ter promotie van de stad Leeuwarden maar liefst 66 doosjes drop cadeau kreeg? VVD'er Klaas Dijkhoff die gratis naar PSV-FC Utrecht mocht en D66-Kamerlid Monica den Boer die rondom Valentijnsdag een boeket bloemen van onbekende waarde in het register liet opnemen.

Grappig is dat de woning van GroenLinks-voorman Jesse Klaver van het RTL-programma Eigen Huis & tuin vorige maand een gratis verbouwing kreeg. Het halletje van zijn Haagse woning werd door RTL onder handen genomen, hetgeen resulteerde in nieuwe lambriseringslatjes en een verfbeurt. Ook kunnen Klavers' kinderen hun jassen tegenwoordig ophangen aan speciaal op maat gemaakte boomstammetjes.

U wilt weten wie wat allemaal kreeg? Check hier de nieuwste versie...

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.