RTL Z trekt stekker uit Van Liempt Live
Entertainment

RTL Z trekt stekker uit Van Liempt Live.

Kent u die talkshow op RTL Z, Van Liempt Live? Nee? Dan bent u niet de enige, want de zender stopt met het praatprogramma van Paul van Liempt vanwege tegenvallend succes. 

Aan de 54-jarige Van Liempt zal het uitblijven van het succes wel niet liggen, want hij krijgt gewoon een nieuw programma. Het AD weet nog niet of dit weer een talkshow gaat worden, maar zelfs een ezel... 

De journalist ligt overigens niet wakker van het stoppen van zijn show. "Het is geen slecht nieuws, maar juist positief nieuws. We zijn er de hele zomer mee bezig geweest om een nieuw programma te maken. We wisten dat de kijkcijfers tegenvielen en we iets anders moesten doen."

Trekken aan een dood paard

Vorig jaar begon RTL Z met de talkshow, waarin bekende en onbekende gasten heel erg lang aan het woord mochten zijn. Van Liempt werd er speciaal voor bij BNR Nieuwsradio weggeplukt. Helaas tevergeefs: meer dan eens kwamen de kijkcijfers niet boven de 100.000 kijkers uit. Na negen maanden proberen en een verplaatsing van half 9 naar 10 uur is het nu uit met de pret. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →