Ruiten bij getuige Mallorca-kopschoppers ingegooid

Ruiten bij getuige Mallorca-kopschoppers ingegooid 

03 februari 2022 - 10:27

Wat een gezellige typetjes hè, de kopschoppers uit Mallorca? Het blijkt dat afgelopen zomer, vlak na de arrestatie van Mees T., bij een getuige van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman de ruiten van haar ouderlijk huis aan de Besselstraat in Hilversum zijn ingegooid. Ook bij de buren van de vrouw sneuvelde de voorruit. Uit getapte communicatie blijkt volgens de politie dat medeverdachte-kopschopper Stan F. betrokken is bij het ingooien van de ramen, maar deze Stan F. ontkent natuurlijk de boel of heeft geen antwoord.

"Volgens getapte communicatie heeft Stan F. minder dan een uur voor het ingooien van de ruiten aan de Besselstraat contact met een andere bekende. Mees zit dan al vast. Tijdens dat contact met de derde onbekende jongen zou F. volgens de politiedossiers het adres aan de Besselstraat hebben besproken. Ook wordt er op googlemaps naar straatbeelden gezocht. In contacten tussen de jongens zou een tekst zijn gevallen als: ‘Wanneer gaan bij [naam getuige, bekend bij de redactie] de ramen eruit?’", aldus De Gooi en Eemlander, dat de verklaringen heeft ingezien.

Mooi, kan dit mooi aan het strafdossier worden toegevoegd, zou u denken. Niks is minder waar: het OM geeft in een reactie aan dat het incident bekend is, dat er naar gekeken is en dat het OM ‘in strafrechtelijke zin geen relatie ziet met het onderzoek’ naar de zaak Mallorca. Er wordt op dit moment niemand vervolgd voor het ingooien van de ramen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml