Russische trollenfabriek zendt Siberische kou
Binnenland

Russische trollenfabriek zendt Siberische kou.

Die verdomde Russen moeten ons wel hebben zeg. Die zogenaamde trollenfabrieken, waar NRC laatst nog onderzoek naar deed, weten van geen ophouden. Werd Nederland drie weken geleden nog opgezadeld met trollensneeuw, nu is trollenkou aanstaande.

Want is het wel echt zo? Of zou dit weer regelrecht nepnieuws zijn? Afkomstig van vingervlugge knuistjes van speciaal ingehuurde en zwaar onderbetaalde kansarme Russen? Komende zondag lijkt het in Nederland een hel te worden, met gevoelstemperaturen van minus acht graden.

De informatie is afkomstig van weervrouw Diana Woei, misschien wel stiekem met steekpenningen omgekocht door ongure opdrachtgevers uit Sint-Petersburg. We weten het niet. Misschien kan het NRC dat even uitzoeken? Mocht het inderdaad een fabel zijn, dan zijn er weer behoorlijk wat media ingetuind.

Gelukkig is het niet heel erg lang Siberisch koud in Nederland. Na een paar dagen wordt de kou weer terug naar zijn meester geroepen, ergens ondergronds in een niet bestaande Russische bunker vanwaar het kwaad de wijde wereld in wordt geslingerd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →