'Rutte, ga eens met Brussel praten over Natura2000-gebieden'

'Rutte, ga eens met Brussel praten over Natura2000-gebieden' 

25 juli 2022 - 10:22

Hèhè. De oplossing is zo simpel, nietwaar? En voor degenen die het niet geloven, verschillende 'experts' zeggen het nu ook: Nederlandse boeren worden gegijzeld door een gecreëerd stikstofprobleem en dan kun je zoals het kabinet doet alle boeren de nek omdraaien, maar je kunt natuurlijk ook de eisen voor bescherming van 'natuur' in ons landje loslaten. 

Premier Mark Rutte zou daarom hoogstpersoonlijk in Brussel moeten onderhandelen over de Nederlandse Natura2000-gebieden, stellen deskundigen tegenover het Algemeen Dagblad. Want dat we de natuur in de Waddenzee moeten beschermen is natuurlijk duidelijk, maar een klein gebiedje in de buurt van de grens met Duitsland ten koste van letterlijk alles redden...?

Laat onze vrienden van Extinction Rebellion het niet horen... Hoe dan ook, volgens een woordvoerder van het ministerie van Landbouw is dit allemaal leuk en aardig, maar heeft de Europese Commissie hier lak aan: "We hebben het al zo vaak geprobeerd. Maar in Brussel zeggen ze: ga eerst maar eens terug in stikstofuitstoot, dan praten we daarna wel verder." 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml