Rutte maakt zich zorgen over uw koopkracht

Rutte maakt zich zorgen over uw koopkracht 

18 augustus 2022 - 15:06

Mark Rutte, gevoelsmatig al een eeuwigheid premier van fijn land Nederland, een land waar de gasrekening onbetaalbaar is en Jan Modaal geen huis kan kopen, is terug van vakantie en zegt nu dat hij erg bezorgd is over de koopkracht van de Nederlanders.

Naar eigen zeggen is dat een heel serieus probleem, waar een oplossing voor moet komen. Dat lijkt ons ook ja... En wij kunnen ook wel wat oplossingen bedenken, maar zijn toch benieuwd wat de premier voor ideeën heeft. Echter, dat wil hij dan weer niet zeggen.

Dat is namelijk volgens hem een proces dat niet morgen klaar is. Het kabinet moet meerdere vraagstukken oplossen. Het financiële vraagstuk hoort daarbij, zei hij. De oplossingen voor de verschillende crises in Nederland moeten met elkaar in balans zijn, vindt hij. 

Nou, daar kunnen we het dan voorlopig mee doen. Wel had Rutte vandaag een goed gesprek met de bankensector (hoera!): "We moeten met alle betrokkenen kijken naar de enorme verandering die de boeren te wachten staat. Het moet ook in de toekomst een sterke sector blijven. Iedereen moet daar een bijdrage aan leveren."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml