Ryanair: Koffer als handbagage = dokken 

24 augustus 2018 - 10:54

Tsjonge jonge, als er toch potverdriedubbeltjes één vliegmaatschappij is die passagiers tegemoet zou moeten komen na alle vertragingen en stakingen is het Ryanair wel. Mispoes, het Ierse bedrijf gaat lekker door met passagiers benadelen, nu er een extra kostenpost wordt ingevoerd op het meenemen van koffertjes als handbagage.

Vanaf november veranderen de voorwaarden. Alleen handbagage van het formaat handtas mag nog gratis mee, zolang die onder de stoel voor u past. Verder mogen tassen slechts een inhoud hebben van 20 liter. Nu is dat nog 58.

Tot nu toe mochten koffers met een gewicht tot 10 kilo mogen nog gratis mee. Over twee maanden kost dat tussen de zes en acht euro, zo weet Reuters.  Als u uw koffer alsnog als bagage laat inchecken, kost dat tussen de 8 en 10 euro. 

Reden van toekomstig passagiers naaien is volgens Ryan de schuld van de passagiers zelf. Doordat zij te veel handbagage meenemen liepen vluchten vertraging op. Waarom het dan niet mogelijk is kosteloos het bagagebeleid aan te scherpen? Goede vraag, daar heeft niemand een antwoord op.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie