Ryanair maakt het nu wel heel erg bont
Raar

Ryanair maakt het nu wel heel erg bont.

Dat u met de Ierse vliegmaatschappij Ryanair al geruime tijd niet weet waar u nu eigenlijk aan toe bent (gaat mijn vlucht nu wel of niet?) is een feit. Dat is overigens uw eigen keus, niemand is verplicht om te vliegen met deze firma. Maar het kan nog gekker.

Onlangs besloot Ryanair al tot het verhogen van het tarief op handbagage, per november aanstaande. Nu blijkt dat ook passagagiers die al hadden geboekt en ná 1 november vliegen, met terugwerkende kracht alsnog acht euro moeten neertellen voor een rolkoffer.

Dat kan echter niet zomaar, zo weet ook de Belgische Consumentenbond Test-Aankoop te melden. Het is zelfs tegen de wet. Passagiers die geboekt hadden onder de oude voorwaarden, horen daar ook onder te vliegen. Dan kan het niet zo zijn dat de prijsverhoging met terugwerkende kracht op de schouders van de toch al ontevreden Ryanair-klant terechtkomt.

We zijn benieuwd naar de reactie van Ryanair op het gebeuren, zal het passagiers weigeren die niet van plan zijn zich te laten uitmelken? Ook zijn we reuze benieuwd naar de reacties van passagiers, als dat geen chaos wordt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →