Salar Azimi crimineel? 'Het OM treitert mij al 18 jaar'

Salar Azimi crimineel? 'Het OM treitert mij al 18 jaar' 

01 augustus 2023 - 10:27

Champagne spuiten en pronken met de duurste auto’s, dat is hoe wij Salar Azimi kennen. Pochen met zijn verre reizen, kasteel en huizen. Azimi had geld en dat wilde hij maar wat graag laten zien. Maar wat blijkt nu, dankzij het OM zit hij dik in de problemen.

Er is beslag gelegd op alle bankrekeningen in Nederland, zijn huizen, kasteel en bedrijven. Dat is natuurlijk niet zo goed nieuws voor Azimi. Heeft het OM ontdekt dat hij eigenlijk gewoon een crimineel is? Aan de voordeur probeert Salar nog leuk de schijn op te houden en te pochen met zijn nieuwe auto. Dat vindt verslaggever Tom uiterst opmerkelijk: “Het verbaast mij dat je daar nog aankopen voor kunt doen eigenlijk”.

Azimi lijkt zich geen enkele zorgen te maken: “Ik krijg steeds het gevoel dat het een prestigeproject is geworden voor het OM. Want die treiterijen zijn we al achttien jaar gewend. Wij hebben ermee leren leven en mee leren omgaan”. Zou het OM dan gewoon dingen verzinnen om hem te pesten? “Het grappige van het verhaal is dat ze geen bewijs hebben. Omdat ze geen bewijs hebben, gaan ze mij niet voor die feiten vervolgen. Dat is natuurlijk bananenrepubliek van de hoogste categorie”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml