Sarah Bakker en Kevin van Arnhem voelen lijsttrekkers aan de tand in PowCast Politiek

Sarah Bakker en Kevin van Arnhem voelen lijsttrekkers aan de tand in PowCast Politiek 

14 september 2023 - 13:34

Met nog 9 weken te gaan tot de Tweede Kamerverkiezingen, lanceren politiek verslaggeefster voor PowNed Sarah Bakker en politiek redacteur Kevin van Arnhem de verkiezingspodcast PowCast Politiek! Wekelijks voelt het duo een lijsttrekker of ander kopstuk uit Den Haag aan de tand over de verkiezingsstrijd, politieke ambities en de laatste Binnenhof-juice. Uitdagend, met een knipoog en met vragen die je niet hoort te stellen! Iedere zaterdag op het YouTube-kanaal van PowNed.

Elke aflevering van PowCast Politiek volgt strikte spelregels: niet om de hete brij draaien, geen lange antwoorden, en vooral geen ontwijkende antwoorden. Gasten die deze regels overtreden, worden geconfronteerd met een rode buzzer.
 
In de eerste aflevering is Caroline van der Plas, lijsttrekker van de BoerBurgerBeweging, te gast. Hoe kijkt zij terug op 13 jaar Rutte? Sinds Pieter Omtzigt met zijn eigen partij aan de verkiezingen meedoet, is de BBB aanzienlijk gezakt in de peilingen. Hoe erg baalt ze dat Pieter niet bij haar partij zit? En wat heeft de BBB eigenlijk te bieden voor jongeren?
 
Andere politieke kopstukken die de komende weken aanschuiven zijn o.a. Dilan Yesilgöz (VVD), Rob Jetten (D66), Joost Eerdmans (JA21), Henri Bontenbal (CDA), Wybren van Haga (BVNL) en Thierry Baudet (FVD)

PowCast Politiek is vanaf zaterdag 16 september wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van PowNed.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.