Sarah volgt volkszangers op weg naar roem in Poei Poei Pow

Sarah volgt volkszangers op weg naar roem in Poei Poei Pow 

09 juli 2023 - 16:00

Poei, poei, ppppoe-poei zit het al gelijk in uw hoofd? Het bekende liedje van onze volksheld André Hazes. In de nieuwe PowNed-webserie Poei Poei Pow volgen wij volkszangers op weg naar het volkse succes. Want zeg nou eerlijk, iedereen houdt toch van een lekker nummertje in de kroeg terwijl de liters pils naar binnen gegoten worden. In de eerste aflevering neemt verslaggever Sarah een kijkje in het sterrenbestaan van volkszanger Franz Joostink.

Joostink kan een lekker moppie zingen en samen met zijn manager Mike sjeest hij van optreden naar optreden, als zijn manager het optreden kan vinden natuurlijk. Want dat is zeker niet vanzelfsprekend: “Ik wil is een klaar-over vinden die wel weet wat we doen”. Gelukkig zijn de mannen vrienden, anders zoek je natuurlijk een manager die weet wat hij doet in plaats van een klaar-over.

Op TT Assen weet Franz iedereen omver te blazen met zijn optreden. Echt iedereen, zelfs een paar bejaarden staan driftig met de gerimpelde handjes in de lucht te zwaaien. Na zo’n succesvol optreden hoort natuurlijk pils: “Niet eentje, maar meer”. Uiteraard haalt manager Mike het koude goud zodat Franz met zijn twee fans op de foto kan.

Ook het zoontje van Franz, u raadt het niet, Franzje kan een lekker deuntje zingen. Franzje is nu nog klein maar treedt al helemaal in de voetsporen van zijn vader. Daarom nemen ze samen een prachtig nummer op. In de studio zit producer van de sterren Manfred al klaar voor het duo. Wat het werken met Franz zou leuk maakt? U raadt het vast niet, bier natuurlijk: “Nou Franz drinkt tenminste een biertje in de studio”.

Franz Joostink is natuurlijk niet de enige topper die u in deze serie te zien krijgt. Zondag om 18:00 uur staat er weer een kakelverse aflevering klaar waarin we zien hoe Peter en Johanna een goed feestje weten te bouwen in café Tante Greet.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml