SBS6 denkt dat NL nog live  tv kijkt; 'Haardvuur op Eerste Kerstdag'

SBS6 denkt dat NL nog live tv kijkt; 'Haardvuur op Eerste Kerstdag' 

06 december 2021 - 10:12

Hahahaha wat een giller. Bij Talpa denken ze daadwerkelijk dat er nog iemand is die live naar de televisie kijkt, dat die paar Nederlanders die dat misschien nog wel doen hun beeldbuis afstemmen op hun zenders om te genieten van de vele reclameblokken en dat ze dat gaan doen op de dag dat iedereen gezellig met de familie onder het genot van een fles (of flessen) rode wijn een gebraden kalkoen naar binnen hoort te werken.

Speciaal om de familiebanden met het gezin te versterken, even lekker tijd voor elkaar te hebben, zal SBS6 dit jaar op de avond van Eerste Kerstdag geen televisieprogramma's en reclameblokken uitzenden. In plaats daarvan zal tussen 18.30 en 22.30 uur alleen een haardvuur te zien zijn, opgeluisterd door kerstmuziek van Sky Radio.

"Even geen programma's kijken, maar alle tijd nemen voor familie, vrienden, buren of mensen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken", zegt directeur Marco Louwerens van SBS6-eigenaar Talpa. "Lekker eten, goede gesprekken, een spelletje. Tijd voor elkaar; dan zorgen wij voor het haardvuur."

Alsof we op andere dagen op andere tijdstippen wel de tv zouden aanzetten en dan helemaal op SBS6...  Behalve dan misschien voor Veronica Inside, maar dat programma gaat ook kappen (wordt zoals misschien bekend is een dagelijkse show over politiek en entertainment). 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml