Schandalig: 'gevangenen in NL kunnen niet goed winkelen' 

08 november 2017 - 17:15

Gevangenen hebben het maar zwaar in Nederland. Het winkelsysteem in Nederlandse staatshotels is namelijk helemaal niet goed, concludeert de Nationale ombudsman uit onderzoek. Een regelrechte schande!

Stelt u zich eens voor: hebben ze al uw vrijheid afgenomen alleen maar omdat u niet mee wil zwemmen met de sterke stroming die de Nederlandse wet heet, worden door u vanuit uw cel bestelde producten ook nog eens verkeerd, niet voldoende of helemaal niet geleverd!

Ook gaan betalingen geregeld mis en stijgen op verschillende plekken de prijzen voor frisdrank, koffie, thee en verse producten. En u moest al minimaal een week van tevoren uw bestelling doorgeven... Vreselijk.

Vroeger, dat wil zeggen tot twee jaar geleden, waren er nog verschillende externe leveranciers. Maar inmiddels zijn de winkels in beheer van het ministerie. Met de gedachte dat op die manier er centraal, en dus goedkoper, ingekocht kan worden en de prijzen in alle winkels overal gelijk zijn.

Maar daar is dus helemaal niets van terecht gekomen, zegt de Ombudsman. Het wordt zelfs steeds erger. Uiteraard is er meteen een brief aan minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming verstuurd. Wel graag binnen vier weken een reactie alstublieft!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie