Schokkende beelden laten zien hoe Sinan B. wilde katten fokt

Schokkende beelden laten zien hoe Sinan B. wilde katten fokt 

15 juni 2023 - 12:29

House of Animals was weer een horrorfokker op het spoor, deze keer gaat het om servals. Mocht je je afvragen wat dat is. Nou het is gewoon een wild dier. House of Animals heeft undercover onderzoek gedaan en hierbij schokkende beelden gemaakt. De fokker zelf, die wast zich in onschuld.

Op de beelden is te zien dat de kittens te vroeg worden weggehaald bij hun moeder. Karen van House of Animals vindt het schokkend: “Iedereen die een beetje verstand van dieren heeft weet dat het niet kan. Die dieren worden niet gesocialiseerd, ze worden verkocht met tien dagen. Dan worden ze met een flesje grootgebracht”. De kopers van deze katten komen er dan vaak binnen een jaar achter dat het geen lief poesje is maar gewoon een wild dier. Het gevolg is dat deze dieren dan weer gedumpt worden.

We hebben uiteraard ook om reactie van fokker Sinan gevraagd. Die vindt natuurlijk zelf dat hij heel lekker bezig is: “Je hele leven, je hele carrière wordt kapotgemaakt zo met één video”. Even voor de duidelijk in die video is te zien hoe hij zijn vriezers laat zien: “Eén diepvries met eten en één diepvries met lijken. Dode servals, die kopen mensen ook”. Dat is natuurlijk behoorlijk onsmakelijk. Verder is te zien hoe zijn vrouw (dierenarts), servals opereert op de vieze vriezers.

Voor iedereen die nog op zoek is naar een leuk huisdier, zoek een dier voor in huis het wild.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml