SGP wil u een cd geven
Binnenland

SGP wil u een cd geven.

De verkiezingen komen er weer aan, dus gooien politieke partijen al hun charmes in de strijd om u als kiezer aan zich te binden. Jezus' uitverkorenen van de SGP hebben al een aardigheidje klaarliggen. U krijgt bij lidmaatschap een cd van de SGP in concert! 

Doen dus! Hier alvast een voorproefje van de engelenstemmen van Kees van der Staaij en Elbert -Ik heb een skelter -Dijkgraaf.

Meer cadeaus!

Mocht u zich nou liever bij Emile Roemer en co aansluiten, dan kunt u zelfs kiezen uit TWEE cadeau's. Dan wordt het óf een boek van Roemer, óf een machtig mooie USB-stick van wel 4GB, volgestouwd met info over de SP. U betaalt overigens minimaal 20 euro per jaar.

Is de ChristenUnie het he-le-maal voor u, dan kunt u zich voor een lidmaatschap van 15 euro verheugen op het boek 'Hoop voor een verdeeld land' van Gert-Jan Segers. 

Bij de Partij voor de Dieren is het helemaal één groot feest: als nieuwbakken lid, voor minimaal 20 euro per jaar, kunt u kiezen uit VEERTIEN cadeaus. Dat varieert van een paraplu tot aan een cadeaubon om "een stukje natuur mee te adopteren".

Sluit u zich voor 25 euro per jaar aan bij Henk Krol en zijn 50-plus partij, dan mag u op rondleiding in de Tweede Kamer. Feest!

Lijkt het u nou leuk om voor 12 euro per jaar lid te worden van DENK, dan zit er een Greet & Eat-sessie met uw favoriete politici in. 

Niets te halen

Het CDA doet niet aan slinkse cadeaupolitiek, maar stuurt wel een welkomstpakketje. U betaalt voor een proeflidmaatschap een welkomsttarief van 20 euro, maar de CDA heeft gekozen voor de psychologische prijsstelling van 19,95.

Lid worden van de PvdA levert ook niets leuks op, behalve het ledenblad zo nu en dan. U mag zelf het contributietarief bepalen, maar de linksen vermelden wel eventjes dat anderen gemiddeld 10 euro per maand betalen. 

U kunt ook de GroenLinks-ideologie omarmen voor minimaal 2 euro per maand, maar Jesse Klaver heeft daar geen cadeautje voor over. 

Het kost minimaal 5 euro per maand om D66'er te worden. In ruil daarvoor wordt er drie keer per jaar het ledenblad Democraat door uw postgleuf geschoven.

De VVD ziet ook niets in een cadeau, maar vraagt wel 9,75 per maand van u.

Wilt u tot slot het allerliefste lid worden van de PVV, dan is dat jammer. De PVV doet niet aan leden en dus ook niet aan cadeaus.

Alle artikelen geladen. Overzicht →