SGP-jeugd doet aangifte vanwege 'toekomstige kindermoordenaars' 

03 juni 2017 - 15:17

De jongerenafdeling van de SGP zal aangifte doen tegen het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani om antisemitisme. Khoulani was namelijk zeer kritisch over het bezoek van een groep Israëlische kinderen aan de Tweede Kamer.

Khoulani noemde de groep kinderen op Facebook 'Zionistische terroristen' en 'toekomstige kindermoordenaars en bezetters'. Dat schoot de SGP-jügend in het verkeerde keelgat.

De voorzitter van de SGP-jongeren Willem Pos zegt dat er reden genoeg is voor die aangifte. "Terwijl we strijden tegen antisemitisme, doet een gemeenteraadslid zulke verwerpelijke uitspraken."

Ondertussen roept de partij van Khoulani, waar onder andere voormalig PVV'er Arnoud van Doorn in zit, op tot eenheid en liefde.

 

Khoulani blijft op zijn Facebook echter strijden tegen zionisten en het wereldwijde joodse complot, waar ook de Rothschilds toe behoren, volgens een video die hij deelde.

 

Khoulani kreeg in 2014 kritiek nadat hij op zijn Facebookpagina had geschreven: "Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken." Hij nam daar later afstand van. Hij zei toen dat hij fout zat en had besloten voortaan zijn mond te houden over de internationale politiek.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.