Sick: Man filmt zichzelf na grizzy-aanval
Raar

Sick: Man filmt zichzelf na grizzy-aanval.

De 50-jarige Todd Orr uit het Amerikaanse plaatsje Bozeman heeft op beeld vastgelegd hoe hij eruit zag nadat hij tot tweemaal toe was bewerkt door een grizzlybeer.

De durfal was nog maar net bekomen van de schrik en besloot een filmpje van zichzelf op Facebook te uploaden. Hierbij waren alle verwondingen die hij had opgelopen nog niet behandeld, zo weet The Telegraph.

In het filmpje zegt hij dat de beer op hem af kwam rennen in de Madison Valley. Het dier wilde haar twee jongen beschermen en viel Orr, ondanks dat hij zich helemaal rot gespoten had met berenspray, aan. Hij ging vervolgens met zijn gelaat op de grond liggen en beschermde met zijn armen zijn nek. Orr: "De beer beet me in mijn armen, schouders en rugzak. Bij iedere beet leek het alsof er met een hamer op mijn lichaam werd gebeukt."

Bewegingloos blijven liggen

Nadat de beer na een paar minuten stopte met bijten, dacht de Amerikaan veilig weg te kunnen komen. Na tien minuten strompelen hoorde Orr opeens weer een een geluid achter zich. De grizzly had het wederom op hem gemunt en stortte zich voor een tweede keer op de gehavende man. "Ik vroeg me af of ik dit wel nog een keer zou overleven. Het enige dat ik kon doen was bewegingloos blijven liggen tot de beer ophield met bijten", aldus Orr.

Wonder boven wonder wist Orr ook deze aanval te overleven, waarop de man zo snel als hij kon naar zijn truck vluchtte. Vlak voordat hij weg wilde rijden, maakte hij een filmpje van de verwondingen en deelde dit met de hele wereld.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →