Simon, van Nick & Simon, breekt knieschijf, heeft pijn
Binnenland

Simon, van Nick & Simon, breekt knieschijf, heeft pijn.

In Edam heb je dronken boeren op trekkers/tractoren, in Volendam heb je dan weer Jan Smit. En Nick. En Simon. Keizer. Die zijn knieschijf heeft gebroken bij een val. Wat heel veel pijn doet, ook als je uit Volendam komt.

Maar die pijn is niet het ergste, veel erger is dat Simon nét twee weken geleden vader is geworden van een dochtertje, dus druk, druk, druk.

Lekker moment om je knieschijft te breken, Keizer! Typisch Volendams: in Amsterdam breken ze alleen hun schedel als ze vallen en in Limburg vallen ze helemaal nooit want geen zwaartekracht, maar in Volendam moet het meteen weer extreem.

Wat vindt Simon daar zelf eigenlijk van? "Een knieschijf breken komt nooit uit, maar deze timing is wel echt ronduit kut. Je bent totaal machteloos."

Precies!

De reaguurdertjes hoeven zich overigens geen zorgen te maken want Simon blijft gewoon optreden: "Desnoods doe ik de optredens op een kruk, ik wil erbij zijn."

Zo zijn ze ook wel weer in Volendam. Moet je in Amsterdam eens proberen: daar eisen ze meteen een halfjaar uitkering en hulpverlening na het breken van een middenhandsbeentje of afscheuren van een nagel.

Alle artikelen geladen. Overzicht →