'SJW-club' maakt American Airlines zwart 

26 oktober 2017 - 16:39

De NAACP, een belangenvereniging voor zwarte Amerikanen, raadt zwarte passagiers aan niet langer met American Airlines te reizen als ze niet gediscrimineerd willen worden.

NAACP vertoont een belangrijke overeenkomst met het feminisme. Beiden begonnen als noodzakelijke burgerrechtenbeweging en eindigden als een SJW-club.

De vereniging van boze burgers maakt bombarie over een aantal zeer speculatieve zaken waarvan allerminst vaststaat dat racisme hier de oorzaak van is of überhaupt een rol in speelt.

De bijgevoegde video is daar een goed voorbeeld van. Met de beste bedoelingen kan niet worden geconstateerd dat de afkomst van de vrouw invloed heeft gehad op de actie van de agenten. Het verhaal wekt de indruk dat je bij het benadelen van een zwarte Amerikaan door de NAACP aangemerkt kunt worden als racist.

NAACP Chief Executive Derrick Johnson zegt tegen The Washington Post: ''All travelers must be guaranteed the right to travel without fear or threat, violence or harm'' en ''The growing list of incidents suggesting racial bias reflects an unacceptable corporate culture and involves behavior that cannot be dismissed as normal or random.''

De afwezigheid van argumenten die de stellingname van de belangenvereniging onderbouwen is opvallend. NAACP kan gezien worden als een club die raciaal links gedachtegoed aanhangt vergelijkbaar met Sylvana Simons in Nederland. Zo zijn ze voor zogenaamde ‘anti bias training’, een training die voortborduurt op de aanname dat mensen uit de meerderheidsgroep van de samenleving onbewust altijd racistisch en discriminatoir zijn.  
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie