Slaapzakken voor de deur verboden bij Bieber-concert
Entertainment

Slaapzakken voor de deur verboden bij Bieber-concert.

Het is fans van Justin Bieber ten strengste verboden met een slaapzak voor de deur van het GelreDome te gaan liggen om zo een goed plekje op het veld te bemachtigen. De organisatie heeft bekendgemaakt iedereen die dit wel doet, linea recta naar huis te sturen. 

Zanger Justin Bieber heeft Europa al weken in zijn greep vanwege zijn Purpose-tour. In Antwerpen leidde dit tot hysterische taferelen: fans lagen al ver voordat het concert begon met een slaapzak voor de deur van het Sportpaleis. 

Dat wil GelreDome-directeur Hèrald van de Bunt koste wat kost voorkomen, zegt hij tegen De Gelderlander. "Zeker met de huidige ijzige noordoostenwind. Er zijn geen faciliteiten op het stadionterrein voor mensen die willen overnachten. We roepen ouders echt op om na te denken over hoe vroeg ze hun kinderen naar het stadion laten komen."

Justin Bieber geeft dit weekend op zaterdag- en zondagavond een concert. Fans mogen zich om 11:00 uur melden voor het GelreDome, dat om 17:00 pas opengaat. "De avond voor een show al komen, heeft echt geen enkele zin", verzekert Van de Bunt. Fans die eerder gesignaleerd worden rond het Vitesse-stadion, mogen weer naar huis. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →