'Slachtoffer' Fawaz Jneid: wij worden gepest 

19 oktober 2017 - 14:49

Ontmoet haatsjeik/imam weet ik veel wat Fawaz Jneid. In bezit van een gebiedsverbod voor de Haagse wijken Transvaal en de Schilderswijk vanwege het afsluiten van illegale islamitische huwelijken, wenser van hersenkanker voor Ayaan Hirsi Ali, wenser van een dodelijke ziekte voor wijlen Theo van Gogh en runner van een illegale moskee in een bedrijfspand dat door moet gaan voor een boekenwinkel.

Het is allemaal niet eerlijk, zo stellen Jneid, zijn stiching Quanitoen en advocaat Menno de Boorder vandaag voor de rechtbank. "De gemeente voert een hetze tegen ons, werkt ons stelselmatig tegen. Huisvesting in Den Haag wordt ons onmogelijk gemaakt."

Natuurlijk Fawaz, natuurlijk. Er zal eens niet in de slachtofferrol gekropen worden. De twee meest favoriete woorden, discriminatie en racisme, ontbreken nog net in de islamitische klaagzang.

De gemeente Den Haag is het continu negeren van afspraken door jullie gewoon spuugzat. Is dat al eens onder je muts opgekomen, Fawaz?

Wanneer je 200 keer te horen krijgt dat een boekenwinkel niet de aangewezen plek voor gebedsdiensten is, maar je jezelf Oost-Indisch doof voordoet en gewoon doorgaat, dan moet je niet raar opkijken als er maatregelen tegen jou en je stichting worden genomen.

Volgens Quanitoen worden er helemaal geen gebedsdiensten in het bedrijfspand gehouden. "Er zijn koranlessen, bezoekers kunnen boeken lezen en lenen en als er behoefte aan is, dan kan er gebeden worden. Dat maakt de boekenwinkel nog geen moskee."

Naast de gebedsdiensten, worden Jneid en zijn stichting ook beschuldigd van het aanhangen van het gedachtegoed van Islamtische Staat. Sterker nog; er zouden volop leden geworven worden vanuit de boekenwinkel.

Ook allemaal onderdeel van de hetze, zo stelt de Boorder. Moslimpesterijtjes. "De gemeente wekt de indruk dat alle salafistische moslims aanhangers zijn van IS en beschuldigt ze dus van terrorisme. Daar is totaal geen grondslag voor."

Over twee weken doet de rechter uitspraak.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie