Slopen helpt, Macron deelt financiële cadeautjes uit 

11 december 2018 - 09:32

Kijk eens aan vrienden, na drie zaterdagen slopen, vernielen en brand stichten komt er in Frankrijk langzamer maar zeker schot in de zaak. De Franse president Emmanuel Macron doet een tweetal financiële handreikingen aan de bevolking.

Allereerst de beurt aan het minimumloon. Dat gaat met liefst honderd euro omhoog en wordt betaald uit de staatskas. Zo komt dit niet voor de rekening van werkgevers. Nu we het toch over werkgevers hebben, Macron wenst ook dat zij hun slaven een BELASTINGVRIJE eindejaarsuitkering geven.

Minpuntje is dat aan de ISF-belasting, in de volksmond ook wel de ‘rijksbelasting’ genoemd, niet wordt gesleuteld. Tevens zullen de hervormingen van de WW-uitkering en de pensioen gewoon doorvang vinden. Om dat te regelen moet er wellicht nog een paar dagen flink gesloopt worden.

Tenenkrommend zielig zijn de woorden die Macron gisteravond uitsprak tegenover de Fransen: "Ik heb sommigen beledigd met mijn woorden, ik heb u het gevoel gegeven dat ik uw problemen niet altijd heb gezien, dat ik belangrijker dingen te doen had."

Nu, in Nederland zijn we natuurlijk ook massaal ontevreden. Wij kunnen u verklappen dat er met liedjes zingen niets gaat veranderen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie